L'entorn i excursions

Des de Can Garriga us proposem excursions que podeu fer que us permet conèixer amb més profunditat l'Alt Empordà, a banda hi ha rutes de senderisme amb més o menys dificultat, BTT.. que si us interessa nosaltres us podem donar informació.

Per altra banda, estem aprop de la costa, Can Garriga està a 8km de Llançà, 15km de Roses, 28km de Cadaqués, són distàncies prou curtes que us permeten conèixer les platges i cales de la zona.


CENTRE DE REPRODUCCIÓ DE TORTUGUES DE L'ALBERA. GARRIGUELLA

A Garriguella hi ha el Centre de Reproducció de Tortugues que es pot visitar, es troba al costat del Santuari de la Mare de Déu del Camp, es tracta d'un centre que té cura de l'entorn, on reprodueix l'habitat de les tortugues, sobretot estant aconseguint que la tortugua de l'Albera no s'extingueixi.


CASTELL DE SANT FERRAN. FIGUERES

Visiteu el Castell de Sant Ferran, retrocedireu en el temps durant dues hores, i disfrutareu fent una passejada amb Jeep en el fossa de la fortalesa, i anireu amb una embarcació per les cisternes de la Fortalesa.

Per visitar el castell de Sant Ferran, aquí teniu més informació les fortaleses catalanes.


SANT PERE DE RODES. SERRA DE RODES

L'origen del monestir es troba embolicat per les llegendes, que unides als interrogants arqueològics i històrics, fa que el lloc tingui un cert aire de misteri. No us perdeu visitar el monestir, i el seu entorn, Santa Helena i Sant Salvador, i sobretot els paisatges que divisen des de la terrassa del monestir.

Per visitar el monestir, aquí teniu més informació.


SANT QUIRZE DE COLERA. RABÓS

Sant Quirze de Colera, és un monestir romànic ubicat en el Parc Nacional de l'Albera, un paratge on passejar i gaudir de la natura, des d'on es poden fer excursions que permeten descobrir indrets que descriuen com és el nostre entorn. Per més informació dels itineraris aquí ho trobareu.


RUTA DE DÒLMENS I MENHIRS

Segons on aneu a fer excursions us podreu trobar petjades de la prehistòria a l'Alt Empordà, estan molt properes de Can Garriga.


PARATGE DE TUDELA. CAP DE CREUS

Es troba en el Parc Nacional de Cap de Creus, és una excursió que és accessible per a tothom i permet veure les formes més capritxoses de les pedres que l'envolten que segons diuen van inspirar al mateix Dalí.


RUTA D'ESPOLLA A BANYULS

Es tracta d'una carretera que va des d'Espolla (9km de Garriguella) fins a Banyuls, creuant el Parc Nacional de L'Albera, durant la ruta es pot gaudir de petites excursions , o sencillament disfrutar del paratge que va apareixent durant el trajecte.


REQUESENS. LA JUNQUERA

El castell de Requesens constitueix un dels millors exemples d'arquitectura neomedieval que es conserven a Catalunya.


PARC NATURAL DELS AIGUAMOLLS DE L'EMPORDÀ


Una passejada pels aiguamolls de l'Empordà ens permet conèixer l'habitat dels ocells que hi viuen, i a través dels diferents itineraris que hi ha definits podem conèixer la natura que els envolta.

Si vols visitar escenaris únics i gauS

SDdir

DS de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.


Si vols visitar escenaris únics i gaudir de les activitats i novetats que ofereixen els principals equipaments patrimonials de Catalunya; si t'agrada conèixer el teu país i reviure la història amb els cinc sentits, dona't d'alta al butlletí Informa't. Inspira't, en el què t'informarem periòdicament de les millors propostes del patrimoni cultural de Catalunya.


Notícies relacionades

Passejada a les vinyes de Can Garriga


Fer una passejada per les vinyes de Can Garriga us permet veure l'enigmàtic cep que a cada època té el seu encant. Si us ve de gust us podem acompanyar a veure el moment que viu el cep els dies...

Segueix llegint